Ikabog - Dž.K. Rouling

IKABOG Dž.K. Rouling stiže u elektronskom i štampanom obliku

Dž.K. Rouling je bajku Ikabog napisala svojoj deci pre deset godina, kao priču za laku noć, a odlučila je da je objavi sada kako bi se zabavili deca i roditelji zatočeni u kućama usled pandemije koronavirusa.

Na srpskom jeziku će Ikabog biti objavljen na posebnom sajtu izdavačke kuće Čarobna knjigawww.carobnaknjiga-citajikabog.rs.

Počev od 01. septembra, kada će biti objavljena prva dva poglavlja, sve do petka, 16. oktobra, svakog radnog dana moći ćete da pročitate novo poglavlje.

Bajka će biti besplatno dostupna za čitanje do 23. oktobra, potom se briše, a štampano izdanje može se očekivati u decembru.

Prava magija ove bajke ogleda se u tome što će štampano izdanje knjige biti oplemenjeno ilustracijama dece iz Srbije, pobednika likovnog konkursa.

Sedam nedelja, koliko traje objavljivanje poglavlja, trajaće i konkurs za najbolje trideset četiri ilustracije inspirisane ovom bajkom.

Pravo učešća imaju sva deca od 7 do 12 godina, a izdavač poziva roditelje i staratelje da ohrabre svoju decu da, sledeći uputstva, nacrtaju ili naslikaju likove, mesta i događaje iz bajke.

Više informacija o ovom jedinstvenom izdavačkom poduhvatu i likovnom konkursu, kao i o uslovima učešća, možete pronaći od 01. septembra na www.carobnaknjiga.rs i www.carobnaknjiga-citajikabog.rs.

Ikabog - Dž.K. Rouling
Ikabog – Dž.K. Rouling