Goran Skrobonja gostuje u radio emisiji “Klub 2”

Goran SkrobonjaJedan od najpoznatijih domaćih pisaca fantastike, Goran Skrobonja, gostovaće u petak 17. maja 2013. godine (13h) u emisiji “Klub 2” Radio Beograda 2.

Povod gostovanja biće najava njegovog novog romana “Sva Teslina deca”, čije objavljivanje se očekuje tokom narednih meseci u izdanju “Lagune”.

Ovo delo prednastavak je Skrobonjinog hit-romana iz 2010. godine “Čovek koji je ubio Teslu”, prodatog u više od 5.000 primeraka.

“Sva Teslina deca” donosi alternativno-istorijsku priču, koja objašnjava neke od događaja opisanih u “Čoveku koji je ubio Teslu”. Glavna junakinja je srpska špijunka s početka 20. veka, Ana Cukić, koja kreće u akciju tokom imaginarnog Teslinog susreta sa Maksom Plankom u Beogradu, uoči Prvog svetskog rata. 

U razgovoru sa voditeljkom “Kluba 2”, Tamarom Vučenović, Skrobonja će otkriti i neke novosti u vezi njegove izdavačke kuće “Paladin”, a tom prilikom posebno će se osvrnuti na nedavno objavljeni horor roman “Mala braća” Rika Hautale i knjigu “Recept za život” Niki Pelegrino.