Una Kozić - Društvo malih veštica

Predstavljeno novo izdanje “Društva malih veštica”

Una Kozić - Društvo malih vešticaDvanaestogodišnja Una Kozić nedavno je u beogradskom ZOO vrtu predstavila novo izdanje svoje knjige “Društvo malih veštica”. Tom prilikom potpisala je ugovor sa izdavačkom kućom “Admiral Books”, a o knjizi su govorili: novinarka i voditeljka Olivera Kovačević, Jovan Antonijević, Vuk Bojović i izdavač Zoran Rapajić.

Inspirisana omiljenim serijalom knjiga “Hari Poter” Džoane K. Rouling, Una je sa deset godina počela da piše knjigu o školi za veštice Venderendi. Polaznici ove neobične škole Maleha, Kasandra i Fred vode čitaoce u potragu za magičnim prstenom od koga zavisi opstanak celog sveta. Na tom živopisnom putovanju, ispričaće ova družina priču o ljubavi, prijateljstvu i odanosti, a usput će susretati druga bića iz mašte, praviti male netašluke i čini.

Novo izdanje knjige “Društvo malih veštica” moći će da se nabavi na Sajmu knjiga i u svim većim knjižarama u zemlji, a na raspolaganju je i elektronsko izdanje knjige preko E-knjižare i aplikacija Samsung Corner i iStore.

Potpisivanje novog romana i druženje sa čitaocima zakazano je za 25. oktobar od 18 časova, na Beogradskom sajmu knjiga, na štandu “Admiral-Books” u Hali 1.