Novosti iz Paladina

Podelite sadržaj:

PaladinGoran Skrobonja je na našem forumu objavio nekoliko novih informacija vezanih za dalje planove izdavačke kuće Paladin, ali i za dostupnost njenih izdanja na predstojećim sajmovima knjiga u Sarajevu i Nišu.

Prema tim informacijama, što se tiče novih knjiga, tokom naredne godine možemo očekivati novo izdanje horor romana Kima Njumena “Anno Dracula”. Ovo dopunjeno i prošireno izdanje bi trebalo da doživi svetsku premijeru tokom maja 2011. godine, a Skrobonja najavljuje mogućnost da srpski prevod iz štamparija izađe čak i nešto ranije. 

Takođe, postoji mogućnost da edicija “Košmar”, rezervisana isključivo za dela iz domena horor žanra, bude bogatija i za neki od naslova američkog pisca Rika Hautale. Pregovori su u toku, a Skrobonja je članovima našeg foruma ponudio mogućnost da se izjasne, koje bi delo ovog horor pisca voleli prvo da pročitaju.

I na kraju, tu je i obaveštenje za sve ljubitelje fantastike iz Sarajeva i Niša da će izdanja Paladina bti dostupna na predstojećim sajmovima knjiga koji se organizuju u tim gradovima. Paladinovi naslovi moći će da se kupe na štandu Partenona (Sarajevo) i Admiral Books-a (Niš).