Igre gladi

Treći film serijala “Igre gladi” večeras u bioskopima

Igre gladiFilm “Igre gladi: Sjaj slobode – 1. deo”, ukupno treći deo jedne od najpoznatijih filmskih franšiza, sa Dženifer Lorens u glavnoj ulozi, biće premijerno prikazan večeras i to u bioskopima “Sinepleks” na Ušću i u Delta sitiju u Beogradu, kao i u Kragujevcu, u okviru “Teens night” događaja – javlja Tanjug.

Uz kupljenu kartu, svaki tinejdžer dobija primerak “Hej!” magazina, a najsrećniji imaju priliku da osvoje knjigu “Igre gladi” Suzan Kolins u izdanju “Vulkana”. Svi posetioci će moći da se oprobaju u streličarstvu i na trenutak se osete kao glavna junakinja ove futurističke hronike.

Novi film u režiji Fransisa Lorensa obrađuje dešavanja u završnom romanu trilogije “Igre gladi”, čija je ekranizacija podeljena u dva dela.

Prema sinopsisu, glavna junakinja Ketnis postaje simbol otpora autoritarnom Kapitolu. Revolucija je u toku. Pod vođstvom predsednice Koin i saveta njenih vernih prijatelja, ona kreće u borbu da oslobodi Pitu iz ruke okrutnog vladara.

Oskarovka Lorens ponovo igra ulogu koja ju je proslavila, a tu je i glumačka ekipa iz prethodna dva filma – Džoš Hačerson, Lijam Hemsvort, Džulijen Mur, Vudi Harelson, Elizabet Benks, Stenli Tuči, kao i nedavno preminuli Filip Simor Hofman.

Igre gladi - Sjaj slobode 1