Tor - Ragnarok

Premijera filma ”Tor – Ragnarok” 01. novembra

Premijera filma „Tor –  Ragnarok“ biće održana 01. novembra u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Nišu, Podgorici i Budvi. Od 02. novembra film će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa širom zemlje.

U novom Marvelovom filmu, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom.

Kris Hemsvort i ovoga puta je u naslovnoj ulozi, tumačeći heroja Asgarda čija se snaga i moć nalaze u malju. Takođe u ulozi Lokija, Torovog usvojenog brata, ponovo je dobitnik Zlatnog globusa, Tom Hidlston, a po prvi put u ovoj avanturi je i dvostruka dobitnica Oskara, Kejt Blančet, u ulozi Hele. Uz ove sjajne glumce videćemo i Idrisa Elbu, Džefa Goldbluma, Tesu Tomson, Karla Urbana, Marka Rafala i dobitnika Oskara i jednog od najboljih glumaca ikada, Entonija Hopkinsa, u ulozi Odina, kralja Asgarda.

Kada je davne 1962. godine legendarni duo, Sten Li i Džek Kirbi, čitaocima i Marvelovom univerzumu predstavio Moćnog Tora, oslobodili su snagu koja je označila novu eru u žanru akcione avanture, a kojom upravlja nordijski bog, svojim maljem.

Film „Tor –  Ragnarok“ od četvrtka, 02. novembra, naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa, u 2D i 3D tehnici, a putem Mobl 3D Cinema opreme prikazivaće se i u gradovima koji nemaju bioskop.