“Srpska mitologija – Buntovnici” stiže za Beogradski sajam

Prema informacijama objavljenim na blogu “Cult of Ghoul”, na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu pojaviće se treći i završni tom edicije “Srpska mitologija – Buntovnici” Milenka Bodirogića u izdanju Orfelin izdavaštva.

Tema ove knjige su veštice i vampiri, a po uzoru na prethodne tomove “Vile i zmajevi”, te “Prognana bića”, knjiga je bogato ilustrovana radovima likovnih umetnika Ivice Stevanovića, Dragana Bibina, Duška Bjeljca, Vanje Todorića i Miloša Vujanovića.

Promotivni odlomak iz knjige “Buntovnici” možete preuzeti sa ove adrese. Odlomak je  u PDF formatu, sadrži 32 strane i teži oko 20,5 MB.

Na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu štand izdavačke kuće Orfelin biće pozicioniran kao i prošle godine na samom ulazu u Halu 4 iz pravca Hale 1. A ljubitelji “Srpske mitologije” će na njemu moći da kupe sva tri toma po povlašćenoj ceni od 5.100 dinara.

Pored Orfelinovih izdanja, na štandu će se naći i autorska dela ilustratora Ivice Stevanovića: “Ljubazni leševi”, “Gnusobno-spodobni slučajevi” i “Leksikon likovnih legija – bestijarij”.