Goran Skrobonja - Sva Teslina deca

Promocija romana “Sva Teslina deca” u knjižari Delfi SKC

Goran Skrobonja - Sva Teslina decaSpecijalni agent Anka Cukić, koja radi za Apisovu tajnu policiju i jedina može da spreči svetski sukob interesa, glavna je junakinja knjige “Sva Teslina deca” Gorana Skrobonje koja će beogradskoj publici biti predstavljena u utorak, 28. januara, u Delfi Caféu u SKC-u sa početkom od 12 sati.

Ljubitelji fantastike, trilera i pseudoistorijskih sižea uživaće u predstavljanju knjige na promociji o kojoj će pored autora govoriti pisac Pavle Zelić i književni kritičar Vasa Pavković – navodi se na sajtu izdavačke kuće “Laguna“.

U knjizi se nalaze ilustracije čuvenog ilustratora i strip-majstora Igora Kordeja, a dokumentarne priloge je radio Rastko Ćirić.

Samo je Nikola Tesla u stanju da objasni slučajno otkriće Maksa Planka – otkriće koje bi moglo da promeni sudbinu čitavog univerzuma. Vatikanski asasini, tajna društva u službi velikih sila, gospodari podzemlja sa Dalekog istoka… svi oni žele da organizuju atentat na Planka pre nego što Tesla bude u prilici sa njim da razgovara.

Pukovnik Apis se nalazi pred naizgled nemogućim zadatkom: njegova tajna policija mora po svaku cenu da sačuva Plankov život. Ugled države je na kocki, kao i budućnost vascele savremene nauke. A jedina osoba sposobna da ukloni opasnost i postara se da dođe do susreta Maksa Planka i Nikole Tesle nosi ime – Cukić. Anka Cukić.

Tradicionalni Wing Chun Kung Fu klub “Zmajevo gnezdo” iz Beograda svim posetiocima promocije demonstriraće kineske tradicionalne veštine samoodbrane u svakodnevnom okruženju.