Uroš Petrović - Tajne veštine Marte Smart

Promocija nove knjige o Marti Smart u Delfi SKC-u

Uroš Petrović - Tajne veštine Marte SmartPromocija knjige “Tajne veštine Marte Smart” Uroša Petrovića održaće se u četvrtak 20. marta (18h) u Delfi Kafeu u beogradskom SKC-u.

Reč je o trećoj knjizi iz serijala započetog knjigom “Misterije Ginkove ulice”. Svaki od delova predstavlja posebnu celinu i uvodi čitaoce u drugačiju vrstu pustolovine.

Prve dve knjige su već ovenčane nagradama “Neven”, “Dositejevo pero” i “Gordana Brajović”, koje se dodeljuju za najbolju knjigu godine, a priče o Martinim misterijama se već čitaju i prate i u drugim zemljama Evrope.

Marta, zelenokosa devojčica koja život posmatra na svoj, sasvim poseban način, rešila je da svojim prijateljima priredi jednu čarobnu, tajanstvenu noć. Otkrivanjem svojih tajnih veština, povešće i njih i vas u nezaboravnu avanturu punu začuđujućih trikova i misterioznih pojava.

Šta se krije iza svih neverovatnih čuda prikazanih tokom te Bogojavljenske noći? Odgovori su negde među koricama ove knjige, i mogu se pročitati samo na jedan neobičan način – pomoću ogledala! I ono najvažnije – uz nju se može naučiti i kako da se, kad god se poželi, od sasvim običnog dana napravi praznik koji se pamti čitavog života!