Uroš Petrović - Tajne veštine Marte Smart

Promocija nove knjige o Marti Smart u Delfi SKC-u

Podelite sadržaj:

Uroš Petrović - Tajne veštine Marte SmartPromocija knjige “Tajne veštine Marte Smart” Uroša Petrovića održaće se u četvrtak 20. marta (18h) u Delfi Kafeu u beogradskom SKC-u.

Reč je o trećoj knjizi iz serijala započetog knjigom “Misterije Ginkove ulice”. Svaki od delova predstavlja posebnu celinu i uvodi čitaoce u drugačiju vrstu pustolovine.

Prve dve knjige su već ovenčane nagradama “Neven”, “Dositejevo pero” i “Gordana Brajović”, koje se dodeljuju za najbolju knjigu godine, a priče o Martinim misterijama se već čitaju i prate i u drugim zemljama Evrope.

Laku noć, Punpune

Marta, zelenokosa devojčica koja život posmatra na svoj, sasvim poseban način, rešila je da svojim prijateljima priredi jednu čarobnu, tajanstvenu noć. Otkrivanjem svojih tajnih veština, povešće i njih i vas u nezaboravnu avanturu punu začuđujućih trikova i misterioznih pojava.

Šta se krije iza svih neverovatnih čuda prikazanih tokom te Bogojavljenske noći? Odgovori su negde među koricama ove knjige, i mogu se pročitati samo na jedan neobičan način – pomoću ogledala! I ono najvažnije – uz nju se može naučiti i kako da se, kad god se poželi, od sasvim običnog dana napravi praznik koji se pamti čitavog života!