Stripomanija i Mangamanija

Stripomanija i Mangamanija Čarobne knjige od 21. do 30. decembra

Čarobna knjiga od 21. do 30. decembra 2022. godine tradicionalno organizuje Novogodišnju Stripomaniju, ali od ove godine, u skladu s ozbiljnim izdavačkim planovima i poduhvatima okrenutim manga stripovima, naš renomirani izdavač organizuje i prvu Mangamaniju.

Tokom navedenog perioda u okviru Stripomanije brojna strip izdanja naći će se na značajnom popustu, a napravljena je i selekcija starijih izdanja koja će se prodavati po specijalnim cenama od 100, 500 i 1.000 dinara.

Što se tiče noviteta, čak 15 izdanja osvežiće ponudu Čarobne knjige do početka Stripomanije i Mangamanije. Među novitetima će se naći žanrovski raznovrsni naslovi počev od vesterna Šerif Bluberi, preko novih Marvelovih izdanja Mračno doba, Konan, Begunci, francuskog strip izdanja Aristofanija, pa do novih epizoda mangi Čelični alhemičar, Tokijski osvetnici, Borbeni anđeo Alita.

Pored stripova, čitaocima će biti predstavljen i roman Rama II, koji predstavlja uslovno rečeno nastavak jednog od najboljih ostvarenja Artura Klarka o prvom kontaktu – legendarnog ostvarenja iz 1973. godine Susret s Ramom.

Na Mangamaniji Čarobne knjige svi manga naslovi biće dostupni po cenama nižim za 33%. Među tim naslovima naći će se i Čelični alhemičar 3, Tokijski osvetnici 9 i Oblik glasa 3, koji stižu nešto ranije nego što je to uobičajeno, zahvaljujući čemu će se naći na akciji od njenog početka 21. decembra.

Novogodišnja Stripomanija i Mangamanija Čarobne knjige održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u Striparnici „Alan Ford“, kao i na sajtu izdavača.

Stripomanija i Mangamanija
Stripomanija i Mangamanija