Robert Džordan

Tribina o serijalu TOČAK VREMENA Roberta Džordana

Povodom ponovnog objavljivanja celokupnog serijala Roberta Džordana „Točak vremena“, ali i premijernog samostalnog izdanja prikvela Novo proleće, Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ organizuje tribinu pod nazivom „Dve decenije Zenice sveta na srpskom i najava Novog proleća“.

Tribina se održava u ponedeljak 07. novembra od 19 časova u Tribinskoj sali na prvom spratu Doma omladine Beograda, a o datoj temi govoriće: Mina Kebin, urednica u Laguni, Nataša Đuričić Marković, lektorka i prevoditeljka, dok će ulogu domaćina preuzeti prevodilac Ivan Jovanović Najtflajer.

Dve decenije po objavljivanju Zenice sveta na srpskom jeziku, čime je započeo preporod epske fantastike na srpskom izdavačkom tržištu, izdavačka kuća Laguna ponovo štampa ne samo Zenicu sveta već i čitav serijal „Točak vremena“ i to u velikom formatu i tvrdom povezu, ali i prikvel glavnog serijala, Novo proleće.

Novo proleće je ranije objavljeno u Laguninom izdanju u vidu novele koja je bila deo sada već kultne antologije Legende koju je priredio slavni pisac fantastike Robert Silverberg.

Ulaz na promociju je slobodan.

Robert Džordan - Točak vremena
Robert Džordan – serijal TOČAK VREMENA u novom izdanju