To - Drugo poglavlje

Film TO: DRUGO POGLAVLJE u bioskopima od 05. septembra

Tačno dve godine nakon premijere prvog dela filma To rađenog prema istoimenom romanu Stivena Kinga, u domaće bioskope stiže drugi deo legendarne horor sage. U četvrtak 05. septembra od 19 časova film će se naći na repertoarima svih Cineplexx bioskopa.

Obećanje iz prošlosti vraća nas u Deri, 27 godina kasnije. Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije.

Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Istorija se ponavlja: skoro svi protagonisti epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim čudovištem.

U drugom poglavlju filma To uloge tumače: Beverli Marš (Džesika Čestejn), Džejms Mekavoj (Bil), Bil Hejder (Riči), Džej Rajan (Ben), Ajzeja Mustafa (Majk), Džejms Renson (Edi) i Endi Bin (Sten). Režiju ponovo potpisuje Endi Musketi.

Ulaznice za film u prodaji su na blagajnama bioskopa: Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada, kao i online, za članove Cineplexx bonus kluba.