“Svemirologija” stiže na jesen

Dugald A. Stir - SVEMIROLOGIJAIzdavačka kuća Mono i Manjana za jesen priprema “Svemirologiju” (“Alienology”) Dugalda A. Stira, najnoviju knjigu iz popularne dečije edicije “Knjige za čitanje i maštanje”.

Da li ste se ikada zapitali da li su vaši nastavnici, vaši ljubimci, ili čak vaši roditelji, ustvari, prerušeni vanzemaljci? Da li je moguće da NASA vanzemaljcima duguje za svoja naučna dostignuća na polju svemirskih putovanja? Da li je “Rat svetova” H.Dž. Velsa, u suštini, nacrt planirane vanzemaljske invazije? Ovo su samo neka od pitanja profesora Alena Greja, autora Svemirologije: Kompletnog vodiča za vanzemaljce.

“Svemirologija” poseduje veliku galeriju različitih vrsta vanzemaljaca čiju verodostojnost potkrepljuju opsežni podaci. Mnoštvo informacija, priča, ilustracija i korisnih saveta o tome kako primetiti vanzemaljca, koncentrisano je u ovoj vizuelno uzbudljivoj i zabavnoj knjizi za najmlađe.

Dugald A. Stir (1965) je engleski pisac za decu. Studirao je književnost i filozofiju na Bristolskom Univerzitetu. Tokom studija dao je veliki doprinos u radu za Poetry Society Magazine a po završetku TEFL kursa, odlazi na pet godina u Španiju gde predaje engleski jezik. Po povratku u Englesku dobija posao u Templar Pablišingu i kao urednik i pisac, radi na prvim knjigama iz serijala “Ology”. U “Zmajologiji” (“Dragonology”) je potpisan kao Dr. Ernest Drejk, u “Egiptologiji” (“Egyptology”) kao Emili Sends, “Čarobnjaštvu” (“Wizardology”) kao čarobnjak Merlin, “Gusarenju” (“Piratology”) kao kapetan Vilijam Luber, a u “Svemirologiji” (“Alienology”) kao profesor Alen Grej.

Izdavačka kuća Mono i Manjana daje mogućnost pretplate na “Svemirologiju” pri čemu poručioci ostvaruju tridesetak procenata popusta. Izlazak knjige najavljen je za kraj septembra, a do tada oni nestrpljiviji mogu da se zabave istražujući i učeći o vanzemaljcima ali i ljudima, kroz interaktivnu elektronsku knjigu “Alienology – the iif experience“.