Exit Festival 2014

Festival fantastične književnosti ”Art-Anima” na Exitu

Exit Festival 2014Udruženje građana Punkt.rs, suorganizator Festivala fantastične književnosti “Art-Anima”, predstaviće tokom ovogodišnjeg “Exit Festivala” svoje buduće projekte i projekte realizovane sa partnerskim udruženjima.

Kao i ranijih godina, i ove godine “Exit Festival” je omogućio predstavljanje nevladinih organizacija, kao deo samog festivala, a Punkt.rs će na svom štandu u okviru “Sajma NGO” predstaviti dosadašnji rad i planirane projekte.

Posebno će biti predstavljen Festival fantastične književnosti “Art-Anima”, koji je svoje prvo izdanje imao u maju 2014. godine. A tom prilikom biće najavljeno i drugo izdanje festivala “Art-Anima” čije održavanje bi trebalo da bude upriličeno u maju 2015. godine.

Posetioci štanda udruženja Punkt.rs moći će da saznaju više i o novom sajtu za promociju nauke Supergenije.rs; o projektu “Mislim, dakle, blogujem” koji će za cilj imati obuku za pokretanje i korišćenje blogova; o prvoj IT konferenciju u Kruševcu DDAY037, itd.

“Sajam NGO” biće organizovan u blizini “Fusion Stage”-a od 10. do 14. jula, a štandovi će biti otvoreni za posetioce od 19.00 do 23.00 časa svakog dana.