Robert Kirkmen i Džej Bonansinga - Okružen mrtvima: Guvernerov uspon

Pročitajte odlomak iz romana “Okružen mrtvima: Guvernerov uspon”

Robert Kirkmen i Džej Bonansinga - Okružen mrtvima: Guvernerov usponBeogradska izdavačka kuća “Paladin“, koja je specijalizovana za izdanja iz domena fantastike, nedavno je objavila knjigu “Guvernerov uspon”, prvu iz trilogije “Okružen mrtvima” Roberta Kirkmena i Džeja Bonansinge.

Trilogija istražuje genezu likova iz univerzuma izuzetno popularnog, istoimenog stripskog i televizijskog serijala. Radnja romana “Okružen mrtvima: Guvernerov uspon” prati pokušaj grupe preživelih da se tokom prvih dana zombi apokalipse domogne Atlante, kao bezbedne zone. U prvom planu je jedan od najkontroverznijih likova serijala i najveći negativac, Brajan Blejk, a ova knjiga će prikazati kako je on postao zloglasni Guverner ograđenog grada Vudberija, zašto je preuzeo ime svog brata Filipa i šta ga je nateralo na tako ekstremne postupke.

Odlomak romana “Okružen mrtvima: Guvernerov uspon” možete pronaći u “Paladinovom virtuelnom izlogu fantastike” na sajtu Art-Anima. Odlomak sadrži 26 strana i “teži” oko 300Kb.