Kasandra Kler - Instrumenti smrti: Grad kostiju

Trejler za filmsku adaptaciju romana “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

Kasandra Kler - Instrumenti smrti: Grad kostijuNedavno je objavljen trejler za film “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, koji je rađen prema istoimenoj prvoj knjizi iz popularnog serijala urbane fantastike američke autorke Kasandre Kler.

Film prati radnju romana, koja je smeštena u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.

U akcionoj avanturi Haralda Zvarta glavne uloge tumače Lili Kolins, Džejmi Kembel Bauer, Lina Hedi, Robert Šiham, Džonatan Ris Majers, Ajdan Tarner i Kevin Zigers.

Zahvaljujući distributerskoj kući “Tuck” film “Instrumenti smrti: Grad kostiju” će se pojaviti na redovnom repertoaru naših bioskopa od 05. septembara. Trejler sa prevodom na srpski jezik možete pogledati ovde.