Dejan Ognjanović - Zavodnik

Predstavljanje horor romana “Zavodnik” u Jugoslovenskoj kinoteci

Dejan Ognjanović - ZavodnikU okviru revije naučnofantastičnih filmova koja se održava u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, u ponedeljak 14. aprila 2014. s početkom u 19.45h biće održana promocija novog romana Dejana Ognjanovića “Zavodnik“.

O knjizi će pored autora, govoriti i pisac i saradnik Instituta za etnologiju i antropologiju, dr Marko Pišev.

U najavi promocije kaže se sledeće: “Deset godina posle kultnog romana ‘Naživo’, Dejan Ognjanović se vraća s novim romanom strave pod naslovom ‘Zavodnik’. Otkrijte kakve horor potencijale nudi paganska zaleđina srpskih narodnih verovanja. Otkrijte kakve tajne kriju polusrušene kuće, stara groblja, u korov zarasle njive, duboke šume, brda i mračne pećine u zabačenom, opustelom selu u brdima jugoistočne Srbije. Otkrijte kako izgleda horor roman koji zaista izaziva jezu. Otkrijte isplati li se objaviti samizdat u vreme propasti knjižara i ovdašnje kulture uopšte.”

Roman “Zavodnik” je objavljen kao samizdat. Za sada se ne može naći u knjižarskoj prodaji, pa je promocija ujedno i prilika da ljubitelji horor proze dođu do ovog dela, i to po najpoovoljnijim mogućim uslovima.

Ulaz na promociju je besplatan.