Zoran Penevski i Aleksandar Zolotić - Korporativni pandemonijum

Predstavljanje grafičkog romana ”Korporativni pandemonijum” u DOB-u

Zoran Penevski i Aleksandar Zolotić - Korporativni pandemonijumU okviru redovne tribine društva ljubitelja fantastike “Lazar Komarčić”, u ponedeljak 01. decembra 2014. (19h) u Domu omladine Beograda (mala sala na I spratu) biće predstavljen distopijski grafički roman “Korporativni pandemonijum” Zorana Penevskog i Aleksandra Zolotića.

Ovaj grafički roman je prvo delo domaćih autora objavljeno pod etiketom novoosnovane izdavačke kuće “Besna kobila” iz Zemuna, a o njemu će na promociji govoriti Aleksandar Zolotić i urednik izdanja Goran Lakićević. Ulogu moderatora imati Miloš Petrik.

“Korporativni Pandemonijum” je retrofuturističko delo o zlim duhovima korporatokratije koji pravu ljubav žigošu pretvarajući je u ljubav prema predmetima.

Zasnovan na postojećoj podeli radnih obaveza u današnjem svetu, u kojem su logoi postali beleg, znak raspoznavanja i sama suština bića onog dela čovečanstva koji se privoleo redu, ovaj roman je ekspresivna i mračna vizija sveta u kojem su uspon i pad neraskidivo vezani za iluzije koje stvaraju moćnici.

Ulaz na promociju je slobodan.

 

Zoran Penevski i Aleksandar Zolotić - Korporativni pandemonijium

 

Korporativni pandemonijum

 

Korporativni pandemonijum