Poreklo - Den Braun

”Poreklo” novi roman Dena Brauna uskoro na srpskom

Danas je na engleskom jeziku objavljen novi roman Dena Brauna Poreklo (Origin). Prevod ove knjige na srpskom jeziku pojaviće se polovinom novembra u izdanju novosadskog Solarisa.

Robert Langdon, profesor simbolike i religiozne ikonologije u Harvardu, stiže u muzej Gugenhajm u Bilbau da prisustvuje otkriću koje će „zauvek promeniti lice nauke“. Domaćin večeri je njegov prijatelj i bivši student, Edmond Kirš, četrdesetogodišnji tehnološki magnat. On tvrdi da će napraviti neverovatan naučni proboj koji će osporiti osnove ljudskog postojanja.

Profesor Langdon kreće ulicama Barselone, Madrida, Bilbaa u potragu koja će otključati Kiršovu tajnu.

Paradoksalna povezanost između nauke i religije, antičke i moderne umetnosti, biće središte zavere koja se odnosi na dva pitanja: „Odakle smo?“ i „Gde idemo?“

Braunovi romani Anđeli i demoni, Da Vinčijev kod, Inferno i Izgubljeni simbol prevedeni su na 56 različitih jezika i prodati u više od 200 miliona primeraka širom sveta.

Izdavačka kuća Solaris svim zainteresovanim čitaocima nudi mogućnost pretplate za roman Poreklo. A pretplatna cena ovog luksuznog, tvrdo koričenog izdanja iznosi 1.760 dinara.

Svaki pretplatnik odmah dobija poklon primerak antologije srpske krimi priče Na tragu, a primerak Porekla biće mu isporučen poštom polovinom novembra – navodi se u saopštenju izdavačke kuće Solaris.

Porudžbine se mogu izvršiti putem telefona 021 6 624 387.

Den Braun
Den Braun