Kurt Vonegat - Doručak šampiona

“Paladinova” izdanja sa popustom u “Platou”

Kurt Vonegat - Doručak šampionaOd danas pa do kraja meseca u knjižari “Plato” (Knez Mihailova, Beograd), biće upriličeni Dani Paladina tokom kojih će sve publikacije izdavačke kuće “Paladin” biti prodavane sa popustom od 20%.

Tako će se među izdanjima koja će biti prodavana sa popustom, naći i najnoviji naslov ove izdavačke kuće, “Doručak šampiona“, roman jednog od najvećih majstora pisane reči 20. veka, Kurta Vonegata. U ovom satiričnom delu, omiljeni Vonegatov junak, Kilgor Traut, suočava se sa užasom oličenim u saznanju da jedan automehaničar sa Srednjeg zapada njegovu prozu doživljava kao istinitu. Vonegat u romanu pravi osvrt na rat, seks, rasizam, politiku i zagađenje u Americi…

Takođe, među naslovima po povlašćenim cenama naći će se i roman o zombijima rađen prema stripskoj i TV seriji “Okružen mrtvima – Guvernerov uspon” Roberta Kirkmena i Reja Bonansinge, zatim horor “Magla” Džejmsa Herberta, naučnofantastični roman “Tekija” Ijana Mekdonalda”, kontroverzna alternativnoistorijska saga “Britansko pitanje” Kima Njumena i Judžina Berna, Paladinove antologije domaće fantastičke proze i još dvadesetak odabranih ostvarenja iz domena slipstrima, naučne fantastike i horora.