Objavljen 12. broj Eniaroyah e-Magazina

Eniaroyah e-Magazin broj 12Eniaroyah e-Magazin osvanuo je po dvanaesti put na globalnoj elektronskoj mreži, ali sudeći prema uvodnoj reči urednika, ovo će biti i poslednje izdanje tog glasila književnog portala Eniaroyah. U poslednje dve ipo godine, koliko je Eniaroyah e-Magazin izlazio, imali smo priliku da iz broja u broj čitamo seriju članaka “Radionica kreativnog pisanja” Ranka Trifkovića, veliki broj tekstova posvećenih fantastičkoj književnosti, filmovima, animama, stripovima, video igrama, zanimljivim programima i mnogo čemu još. Slično je i ovog puta.

Na 20 strana, koliko sadrži “dvanaestica” možete čitati o: serijalu “Crna četa” Glena Kuka, knjizi “Metro 2033” Dimitrija A. Gluhovskog, nedovršenim “Hronikama Ambera” Rodžera Zelaznija. Tu su i članci o stripu “Asteriks i Obeliks”, prerano preminulom muzičaru “DJ Nujabes”, emulatoru Amiga računara “WinUAE”, kao i sjajnom anime serijalu “Cowboy Bebop”. Pored svega, načinjen je i osvrt na navalu savremenih 3D naslova kroz priču o novoj verziji filma “Clash of the Titans”, a tu je i osvrt na pregled filmskih adaptacija novele “A Christmas Carol” Čarlsa Dikensa.

Eniaroyah e-Magazin broj 12, koji teži 2,1 Mb možete preuzeti sa ove veb-lokacije, a ostale brojeve možete pronaći i preuzeti sa adrese http://www.eniaroyah.info/.