Miloš Petković

Miloš Petković pokreće školu kreativnog pisanja

Miloš PetkovićAutor trilogija epske fantastike “Vukovi sudbine” i “Perunov hroničar” Miloš Petković, u Nišu pokreće školu kreativnog pisanja “Beskrajna priča”.

Prema njegovim rečima, polaznici ove škole će moći preko jednog modernog, maštovitog i zanimljivog programa da savladaju veštinu pisanja kratkih priča i romana, ali i da budu uvedeni u svet pisane reči, izdavača i medija.

Nakon upoznavanja sa žanrovima, delima kultnih pisaca i savladavanja osnova lepog pisanja, glavni cilj ove škole je da na kraju tromesečnog kursa svi polaznici objave zajedničku zbirku kratkih priča (u štampanom i u e-izdanju) koje će biti napisane u okviru zadataka i projekata tokom školovanja.

Polaznici će biti podeljeni u dve grupe, a svaka grupa će imati dva dvočasa nedeljno. Po završetku kursa, polaznici će dobiti diplome i imati priliku da preko televizijskih gostovanja i zajedničkih promocija predstave svoje radove.

Škola kreativnog pisanja “Beskrajna priča” nalazi se u ulici Vojvode Gojka 28 (Niš). Upis počinje od 10. septembra, a prva predavanja biće održana u oktobru.

Za bliže informacije, zainteresovani se mogu javiti na telefon 0649639103 ili na mail milospetkovic.portalibris@gmail.com.