Laguna objavila “Iščezavanje” Megi Stivoter

Megi Stivoter - IŠČEZAVANJERoman “Iščezavanje” mlade američke spisateljice Megi Stivoter, koji čini drugi deo trilogije ubane fantastike “Vukovi Mersi Folsa”, zahvaljujući izdavačkoj kući Laguna predstavljen je ovih dana domaćoj čitalačkoj publici.

Radnja romana se hronološki nadovezuje na priču iz prvog dela “Jeza” u kojoj su se sreli i jedno u drugo zaljubili vukodlak Sem i pripadnica ljudske vrste Grejs. U “Iščezavanju” njih dvoje kreću u borbu za opstanak svoje veze, a usput upoznaju još jedan par sebi sličnih: Sema, bivšeg rok muzičara, koji je nakon napada zveri postao vukodlak i koji sada pokušava da se izbori sa svojom dvostrukom egzistencijalnošću; i Izabel, devojku čiji brat je takođe postao vukodlak i koja traži način da to prihvati.

Prvi deo iz trilogije pojavio se na bestseler listi Njujork Tajmsa, a postoji mogućnost da se po njemu uskoro snimi i igrani film.

Megi Stivoter, kao svestrana umetnica, uradila je trejlere za prve dve knjige iz trilogije, a kako oni izgledaju, možete pogledati na našem forumu.