Izabrana dela Edgara Alana Poa

Izabrana dela Edgara Alana Poa uskoro u prodaji

Izabrana dela velikog pisca Edgara Alana Poa uskoro će se naći u prodaji – javlja PISB. Oni koji se prvi put susreću sa delima ovog slavnog američkog pisca sigurno će pronaći svoju omiljenu priču.

U svojoj plodnoj produkciji, Edgar Alan Po, majstor za misteriju i sablasno, pisac neobične genijalnosti i vizionarske mašte, suočio nas je sa atmosferom jeze i straha, sa bizarnim i tajanstvenim zapletima, zastrašujućim i halucinantnim, istražujući senovita područja skrivena iza prividne normalnosti našeg postojanja.

Od zloslutnih alegorija do napetosti i neizvesnosti, njegove priče nezaboravna su i originalna istraživanja mračnije strane života, bezvremeni uvid u najzagonetnije kutke ljudske duše, remek-dela u kojima se sjedinjuju strava i zločin, tama i ludilo, ljubav i smrt.

Čuveni Šarl Bodler jednom prilikom je rekao: „Nema priče dostojne ovog imena ako od prve reči ne izazove kod čitaoca neodoljivu želju da što pre stigne do poslednje stranice i spozna rešenje.“ Ime Edgara Alana Poa odjekuje celim svetom i tako kroz vekove. Bio je veliki umetnik i inspiracija mnogim generacijama koje su stvarale posle njega.

Originalnost i snaga stvaralačkog duha ovog slavnog pisca, koji je i dan-danas jedan od najčitanijih američkih autora, posebno dolaze do izražaja u formi pripovedaka. Knjiga izabranih dela ovog pisca stiže iz Vulkana.

Izabrana dela Edgara Alana Poa
Izabrana dela Edgara Alana Poa