Vladimir Arsenijević i Pavle Zelić

Zelić i Arsenijević otvaraju proslavu drugog rođendana knjižare Delfi u Zemunu

Vladimir Arsenijević i Pavle ZelićProslavu dve godine rada knjižare Delfi u Zemunu, koja će se održati danas, 24. jula 2013. godine s početkom u 18 časova, otvoriće dobitnik NIN-ove nagrade Vladimir Arsenijević i pisac fantastike Pavle Zelić.

Tom prilikom, posetioci zemunske knjižare biće u prilici da razgovaraju sa dvojicom pisaca i obezbede potpisane primerke njihovih novih knjiga “Let” i “Peščana hronika”, ali i da dođu do nekih od najčitanijih “Laguninih” izdanja, koja će biti prodavana po povlašćenim cenama.

Ovo neće biti prvi put da Vladimir Arsenijević i Pavle Zelić zajedno učestvuju na jednom književnom događaju. Oni su početkom juna na zajedničkoj promociji održanoj u knjižari Delfi SKC premijerno predstavili svoje nove knjige. Tom prilikom, Arsenijević je otkrio da čita “Peščanu hroniku” Pavla Zelića i da je nakon pročitanih prvih 150 strana nestrpljiv da sazna šta će biti dalje i da li će priča otići u metaforu ili čisti žanr. Takođe, Arsenijević je tom prilikom istakao da je njegov mlađi kolega svestan dinamike žanrova i da je “Peščana hronika” daleko dinamičnija od njegovog “Leta”.