Van ograde - BlackSheep

Predstavljanje zbornika ”Van ograde” portala BlackSheep

Grupa mladih entuzijasta okupljenih oko portala za promociju umetnosti i kulture BlackSheep.rs, nedavno je objavila zbornik kratkih priča pod nazivom „Van ograde: izabrane priče sa portala blacksheep.rs“.

Ova grupa osnovana je 2013. godine, i do sada je organizovala više literarnih konkursa zahvaljujući kojima je na portalu blacksheep.rs objavljeno nekoliko stotina radova neafirmisanih autora s prostora bivše Jugoslavije.

Najbolji radovi, njih 35 od isto toliko autora iz regiona odabrano je za štampanje u zborniku „Van ograde“.

Prva neformalna promocija zbornika održaće se u sredu 7. decembra 2016. godine, u prostorijama grupe, takozvanoj Bazi Crne ovce, na Dorćolu (ulica Žorža Klemensoa 16), od 20 časova.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da svrate na druženje (uz besplatno vino ili sok) u dobrom raspoloženju sa prisutnim autorima, a posle toga da ostatak večeri provedu u čitanju zbornika.

Ulaz na promociju je slobodan.

Svi oni koji ne budu u prilici da lično prisustvuju predstavljanju zbornika, svoj primerak ovog izdanja mogu da obezbede narudžbinom putem FB stranice ili putem mejla redakcije BlackSheep – info@blacksheep.rs.

Van ograde - BlackSheep
Van ograde – BlackSheep