Skrivena kapija - Eva Feler

Završni deo trilogije ”Čarolija vremena” Eve Feler

U izdanju kuće ProPolis Books objavljen je roman Skrivena kapija nemačke spisateljice Eve Feler. Knjiga predstavlja završni deo trilogije „Čarolija vremena“ i čitaoce vodi na najopasniji i najvažniji zadatak Vremenskih čuvara do sada.

Univerzum star na stotine hiljada godina preti da će biti uništen, a iz dubina vremena i prostora, sa one strane ljudskog poimanja, jedna davno zaboravljena igra ponovo stupa na scenu.

U dramatičnoj završnici trilogije „Čarolija vremena“ sve je stavljeno na kocku – prošlost, budućnost i opstanak čitavog čovečanstva. Vremenski portali nestaju, a neko želi da izbriše kompletne vremenske tokove i postane vladar jedine preostale sekvence vremena – 1813. godine.

Eva Feler (1956) je diplomirala pravnu filozofiju i za život je zarađivala kao sudija, a potom i kao nezavisna advokatkinja. Godine 2005. rešila je da sudijsku togu okači o čiviluk i da se prihvati olovke i tastature. Od tada je samo spisateljica. Objavila je romane različitih žanrova: romantične komedije, literaturu za odmor, trilere i istorijske romane.