Vikend astrobiologije

“Vikend astrobiologije” u Domu omladine Beograda

Podelite sadržaj:

Vikend astrobiologijeAstronomska opservatorija u Beogradu i Računarski centar Univerziteta u Beogradu, pod pokroviteljstvom Centra za promociju nauke od 27. do 29. decembra 2013. godine u Velikoj sali Doma omladine Beograda organizuju “Vikend astrobiologije”.

Ovom manifestacijom biće predstavljena tema koja poslednjih godina izaziva sve veću pažnju kako naučne zajednice, tako i šire javnosti i medija.

Kroz predavanja stručnjaka iz astrobiologije, astrofizike i biohemije šira javnost će moći da se detaljno upozna sa aktuelnim istraživanjima vezanim za mogućnost otkrića vanzemaljskog života.

Predavanja će održati: dr Tijana Prodanović, Ivan Milić, Luka Mihajlović, dr Tanja Berić, Nemanja Martinović, dr Milena Čukić, dr Branislav Vukotić i dr Milan Ćirković.

A pored predavanja zainteresovani će moći da prate razne radionice, projekcije naučnih filmova i likovne radionice na temu astrobiologije.

Ulaz na “Vikend astrobiologije” je slobodan, a detaljnije informacije o ovom događaju možete pronaći na forumu “Art-Anima”.