Uskoro elektronsko izdanje romana “Senka naše želje”

Prvi srpski izdavač elektronskih knjiga na Apple-ovom tržištu “New Look Entertainment” uskoro će objaviti roman sa elementima natprirodne strave “Senka naše želje” Darka Tuševljakovića.

Na ovaj način knjiga će biti dostupna svim korisnicima iPhone, iPad ili iPod Touch uređaja, putem uobičajene procedure za kupovinu preko Apple-ovog App Store-a.

“Senka naše želje”, roman prvenac Darka Tuševljakovića – nagrađivanog pisca kratkih priča – počinje kao tipična priča o odrastanju u malom gradu, da bi se u jednom trenutku transformisao u jezivu priču o silama čiju prirodu ne razumemo, a koje lako mogu zagospodariti našom sudbinom i promeniti je na najstrašniji način.

“New Look Entertainment” je mlada srpska kompanija koja s uspehom posluje od 2009. godine u oblasti programiranja i razvoja novih aplikacija za Apple. Projektom elektronskog izdavaštva, ova kompanija će pokušati da na Apple-ovo tržište uvede bogatu srpsku književnost i načini svojevrsni srpski iBook, koji će, između ostalog, sadržati i prevode literarnih ostvarenja domaćih autora na engleskom jeziku.