Konkurs ''Priče o telu''

Raspisan literarni konkurs ”Priče o telu”

Onlajn časopis “Crna ovca“, raspisao je konkurs za najbolju priču pod nazivom “Priče o telu”.

Na konkurs se prihvataju priče svih tema i žanrova, važno je samo da se u njima kao bitan motiv pojavljuje telo, deo tela, odnos tela i prostora, osećanje telesnosti u najširem smislu. Telo može biti telo čoveka, životinje ili nekog drugog bića. Telo može biti shvaćeno fiziološki i simbolički.

Organizatori konkursa očekuju društvenu, ljubavnu, erotsku, misaonu, esejističku, horor, fantastičnu, dečju, humorističku i drugu prozu.

Jedan autor može poslati više priča, a radovi treba da budu dužine do 5 kucanih strana.

Priče šaljite na mejl: info@blacksheep.rs . Konkurs je otvoren do 25. maja 2015. godine. Rezultati će biti poznati prvog juna, a odabrane priče objavljene tokom juna i jula.

U naslovu mejla napišite: za konkurs, a Word dokument nazovite imenom, prezimenom i naslovom priče (Marko.Markovic.Naslov priče)

Ispod priče navedite svoje kontakt podatke i kratku biografiju.

Najbolje tri priče biće simbolično nagrađene, a ostale priče koje prođu u najuži izbor biće objavljene na sajtu blacksheep.rs. Takođe, sve priče iz užeg izbora ulaze u konkurenciju za objavljivanje u drugom po redu zborniku “Crna ovca”, koji je planiran za jesen 2015. godine.

Konkurs ''Priče o telu''
Konkurs ”Priče o telu”