Promocija domaće fantastike na Niškom sajmu

Sajam knjiga i grafike u NišuNa ovogodišnjem niškom Sajmu knjiga i grafike, koji se održava od 29. novembra do 05. decembra u Sportskoj hali Čair, biće organizovano više promocija knjiga domaćih autora fantastike.

U četvrtak 02. decembra s početkom u 18 časova u press-sali Hale Čair biće održana prva zvanična promocija zbirke priča i pesama Jovana Ristića “Godine u magli” (NKC), na kojoj će učešće, pored autora, uzeti i poznati srpski pisac i urednik edicije “Tragači” Zoran Ćirić.

Paralelno sa početkom ove promocije, na štandu Lagune će gostovati Dejan Stojiljković, koji će se sa čitaocima družiti do 20 časova i potpisivati primerke romana “Konstantinovo raskršće”.

Dva dana kasnije, u subotu 04. decembra, u terminu od 12 do 14 časova, domaćin na Laguninom štandu biće Goran Skrobonja, koji će sa zainteresovanim posetiocima razgovarati o svom romanu alternativne istorije “Čovek koji je ubio Teslu”.

Sajam knjiga i grafike u Nišu organizuje Niški kulturni centar. Ove godine na njemu će se predstaviti više od 80 domaćih izdavača. Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova svakog dana, a cene ulaznica su: 80 dinara (pojedinačne) ili 50 dinara (grupne).