The Hobbit - The Battle of the Five Armies

Poslednji deo Hobit trilogije od decembra

The Hobbit - The Battle of the Five ArmiesPoslednji deo Hobit trilogije stiže u srpske bioskope u decembru ove godine u distribuciji “Blitz film i video distribucije” – javlja Tanjug.

Kako će izgledati borba koja će odlučiti o uspostavi kraljevstva Erebor otkriveno je na ovogodišnjoj “Comic-Con” konvenciji u San Dijegu na kojoj je predstavljen prvi “teaser” plakat filma “Hobit: Bitka pet armija”.

Studio “Warner Bros” je u isto vreme pustio u javnost i prve dve fotografije sa scenama iz filma, pa je iz tih oskudnih materijala vidljivo da Piter Džekson i njegova ekipa neće razočarati ni ovog puta, navodi se u saopštenju.

Odlučujuća bitka slavne Hobit trilogije vodi se krajem 2941. godine i tre­ćeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga kojeg je poznata družina u prošlom nastavku proterala iz njegovog staništa.

Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman biće stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Srednje Zemlje prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona…