Paladin na Beogradskom sajmu knjiga

Paladinov izdavački programPrema informacijama koje je na forumu našeg sajta objavio Goran Skrobonja, izdavačka kuća Paladin će na ovogodišnjem Beogradskom sajmu knjiga (25-31. oktobar) svoja izdanja predstaviti na zasebnom štandu. Tako će ljubitelji spekulativne fikcije, dela Ijana Mekdonalda, Kima Njumena, Maksa Bruksa, Džejmsa Herberta, kao i domaće antologije slipstrim proze, moći da pronađu na Paladinovom štandu, koji će biti smešten na prvom prstenu u Hali 1.

Predstavljanje Paladina na Beogradskom sajmu knjiga, svojim prisustvom će uveličati i jedan od trenutno najznačajnijih britanskih pisaca fantastike Ijan Mekdonald. On će u petak 29. oktobra zajedno sa Goranom Skrobonjom u ulozi priređivača, predstaviti svoju zbirku priča “Knjiga izgubljenih snova”. A dan kasnije, u knjižari Delfi u Studentskom kulturnom centru, Mekdonald će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige.

Još je neizvesno da li će na sajmu biti predstavljen i roman prvenac Đorđa Bajića “Ostrvo prokletih”, a kao mogući termini promocije navode se utorak 26.  i sreda 27 oktobar.