Objavljena “Knjiga izgubljenih snova” Ijana Mekdonalda

Ijan Mekdonald - KNJIGA IZGUBLJENIH SNOVAIzdavačka kuća Paladin objavila je prvi deo tiraža zbirke priča “Knjiga izgubljenih snova“ Ijana Mekdonalda.

Zbirku čini dvadeset priča i novela po izboru priređivača Gorana Skrobonje. U njoj su predstavljeni svi literarni univerzumi koje u svojim romanima detaljno obrađuje jedan od najmaštovitijih SF pisaca današnjice. Postoji mogućnost da se ova knjiga, prevashodno namenjena srpskom tržištu, uskoro pojavi i na drugim tržištima širom sveta.

“Knjiga izgubljenih snova” bi trebalo da se do kraja nedelje nađe u redovnoj ponudi knjižarskih lanaca “Delfi”, “Vulkan” i “Bookstore-Evrogiunti”, a već sada je dostupna u beogradskim knjižarama “Tardis”, “Beopolis” i “Zepter Books”.

Cena knjige je 990 dinara, a tokom Beogradskog sajma knjiga, ovaj naslov će biti prodavan po promotivnoj ceni od 700 dinara.

Odlomak iz knjige koji uključuje predgovor i tri priče (“Restoran izgubljenih snova”, “Nove avanture barona Minhauzena: Zalivski rat” i “Gardenije”) možete preuzeti sa ove lokacije u PDF formatu. Veličina fajla je 270 KB.