Igre gladi - Lov na vatru

“Lov na vatru” u bioskopima od 21. novembra

Igre gladi - Lov na vatruDrugi nastavak poznate književne i filmske sage “Igre gladi” pod naslovom “Igre gladi: Lov na vatru” stiže u domaće bioskope 21. novembra, dan pre premijere u SAD – javlja PISB. U pitanju je nastavak velikog prošlogodišnjeg hita. I ovaj deo nastao je prema literarnom predlošku, drugom delu istoimene trilogije Suzan Kolins.

“Lov na vatru” počinje kada se Ketnis Everdin vrati u sigurnost svoga doma nakon pobede na 74. igrama gladi s posvećenikom, sinom pekara Pitom Melarkom. Pobeda znači da moraju da napuste porodicu i prijatelje i krenu na Pobedničku turneju po Okruzima. Ketnis oseća da se rađa pobuna, ali Kapitol i dalje uveliko kontroliše svet dok Predsednik Snou priprema 75. igre gladi, Kvartalnu pokoru, takmičenje koje bi moglo zauvek da promeni Panem.

U glavnoj ulozi opet gledamo Dženifer Lorens, koja je nedavno osvojila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu Dejvida O. Rasela “U dobru i u zlu” (Silver Linings Playbook).

Povodom premijere ovog filma, u bioskopima “Sinepleks Delta siti” u Beogradu i “Sinepleks Plaza” u Kragujevcu biće održana manifestacija “Tins najt” u kojoj će gledaoci ovog filma dobiti i prigodne poklone.