Crnoslovlje - Trilogija

Objavljen treći broj horor fanzina CRNOSLOVLJE

Nedavno je objavljen treći broj horor fanzina Crnoslovlje, koji pripremaju i uređuju trojica mladih entuzijasta i zaljubljenika u horor i andergraund estetiku i umetnost: Milan Kovačević, Yog i Daniel Tikvicki.

Novi broj fanzina naslovljen kao „Trilogija“ u potpunosti je u znaku broja tri, pa su čitaoci u prilici da čitaju tri priče domaćih autora: „Vanredno stanje“ Dejana Ognjanovića, „Naprata“ Mladena Milosavljevića i „Klanica“ Dejana Sklizovića. Kao dodatak proznom bloku, objavljen je trostruki intervju sa pomenutim autorima.

Tu su i tri stripa „Pustite nas da umremo“ (autori Milan Kovačević i Miloš Pujić), „Sedela sam za mašinom…“ (Yog i Tihana Švarcmajer), „Najbolji“ (Yog i Nevesta), kao i tri antirecenzije i sve to na 130 strana.

Za ljubitelje horora i tvrđeg zvuka, pripremljena je poklon kompilacija „SlavaSvetlu/SlužbaTami“ sa pesmama jedanaest pank, metal, dron bendova.

Prvi broj Crnoslovlja objavljen je pre nešto više od godinu dana. Do sada je u okviru ovog izdavačkog koncepta, pored tri broja fanzina („Crnoslovlje“, „Crnoslovlje: Nastavak“, „Crnoslovlje: Trilogija“), objavljena i zbirka priča Vragovesti Milana Kovačevića.   

Kako uredništvo fanzina najavljuje, u pripremi je specijalni broj fanzina pod nazivom „Crnoslovlje: Prvorođeni“.

Sva dosadašnja izdanja Crnoslovlja mogu da se naruče preko zvanične fejsbuk stranice, a na istom mestu, moguće je naručiti i prateće proizvode poput kraft piva Crnopivlje, majica sa adekvatnim motivima, stikera i sl.