Castle Rock

Tribina o TV seriji ”Castle Rock” baziranoj na Kingovim delima

Podelite sadržaj:

Novo izdanje tribinskog programa u organizaciji Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“, biće posvećeno aktuelnoj horor TV seriji Castle Rock.

Početak tribine zakazan je za 19 časova a mesto održavanja je Mala sala na prvom spratu Doma omladine Beograda. O datoj temi govoriće: Andrea Stojanović i Pavle Knežević. Moderator je Miljan Tanić.

Castle Rock je antologijska TV serija inspirisana istoimenim fiktivnim geografskim lokalitetom, koji se pojavljuje u brojnim delima Stivena Kinga. Kralj horora je gradić Castle Rock prvi put spomenuo 1979. godine u romanu Mrtva zona (The Dead Zone), zatim u romanu Kudžo (Kujo) iz 1982. godine, nizu kratkih priča i novela, da bi ga ponovo oživeo u romanima Doktor Slip (Doctor Sleep) iz 2013. i Buđenje (Revival) iz 2014. godine.

Učesnici tribine pokušaće da daju svoje ocene uspešnosti projekta iza kog su stali izvršni producent Džej Džej Abrams i kreatori Sem Šo i Dastin Tomason. Takođe, pokušaće da daju i odgovore na pitanje hoće li se Amerika ikada zasititi ekranizacija Kingovih dela.

Ulaz na tribinski program Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ je slobodan.