Čarobna knjiga objavila roman “Zombi”

Džojs Kerol Outs - ZombiU izdanju Čarobne knjige nedavno je objavljen roman “Zombi” američke književnice i autorke više bestseler naslova, Džojs Kerol Outs. Priča inspirisana monstruoznim pirom serijskog ubice Džefrija Damera, čitaoce vodi na put kroz um i logiku višestrukog ubice Kventina P. Roman “Zombi” prvi je put objavljen 1995. godine, a 1996. je nagrađen “Bram Stoker” nagradom za posebna literarna dostignuća. Na sajtu izdavača o knjizi piše sledeće:

Upoznajte Kventina P.

On je problem za svoje roditelje, za oca, univerzitetskog profesora, i za svoju nežnu majku, iako oni, naravno, ne veruju u optužbu (seksualno zlostavljanje dečaka) koja ga je dovela u nevolju.

On je izazov za psihijatra, koji je uprkos svemu ohrabren rastućim kvalitetom Kventinovih snova i njegovom spremnošću da razgovara o njima.

On je predivni mladi čovek za svoju bogatu baku, koja mu daje sve više i više, i sve joj je teže da ga odbije.

On je najverodostojniji i najpotpuniji lik zastrašujućeg seksualnog psihopate i ubice koji se ikada pojavio na stranicama jednog proznog dela, a Džojs Kerol Outs ostvaruje svoj najveći i najbriljantniji uspeh – blistavo umetničko delo koje otkriva najmračnije tajne ljudske prirode.