Zvanična veb prezentacija romana “Poslednji vukodlak”

Zvanična veb prezentacija romana POSLEDNJI VUKODLAKSredinom juna izdavačka kuća Laguna obajaviće roman “Poslednji vukodlak” Glena Dankana. Tim povodom, ova upečatljiva vizija vukodlaka, dostupna je odskora i na posebnom veb-sajtu – www.poslednjivukodlak.rs, gde se čitaoci mogu bliže upoznati sa sadržajem knjige “Poslednji vukodlak”. Pored zanimljivog uvoda u sadržaj romana, sajt sadrži odlomke iz romana, belešku o autoru, trejlere i wallpaper-e.

U poslednjih 150 godina, zahvaljujući efikasnosti SOKOF-a (Svetska organizacija za kontrolu okultnih fenomena), vukodlacima preti istrebljenje. Tokom održavanja Velike izložbe bilo je manje od tri hiljade pripadnika ove vrste. Kada je kraljica Viktorija umrla bilo ih je oko dve i po hiljade. U vreme spuštanja na Mesec lista živih vukodlaka imala je 793 imena.

Sada postoji samo jedan: Džejkob Marlou.

Bežeći od neprijatelja i od prošlosti, iscrpljen vekovima dekadencije, razvrata i prohtevima svog bezumnog apetita, Džejkob Marlou odlučuje da za vreme sledećeg punog meseca izvrši samoubistvo. Ali dok odbrojava dane, jedno surovo ubistvo i neuobičajen susret vraćaju ga pravo u očajničku borbu za život.