Stripomanija

Stripomanija: Dva romana i sedam novih strip izdanja Čarobne knjige

Izdavačka kuća Čarobna knjiga priprema brojna novogodišnja iznenađenja za ljubitelje književne fantastike i devete umetnosti.

Čak devet novih  izdanja vrhunskih stripskih i književnih dela, čitaocima će biti ponuđeno u okviru akcije Stripomanija, koja će trajati od 21. do 28. decembra 2018. godine u striparnici „Čarobna knjiga“, striparnici „Alan Ford“, knjižari „Bulavar Books“ i na sajtu carobnaknjiga.rs.

Prva nova izdanja biće predstavljena već 21. decembra, kada će se u prodaji naći prvi i drugi čin Providensa Alana Mura, nastavka Neonomikona koji će vam uterati jezu u kosti.

A 24. i 26. decembra stiže još pet stripova: dva dela Konačnog smaka iz edicije „DC Gold“, dva dela Doba Apokalipse iz edicije „The Best of Marvel“, kao i 11. broj Asteriksa.

U istom periodu u knjižarama će se pojaviti knjige Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini – originalni scenario Džoan K. Rouling, kao i drugi deo serijala „Starčev rat“, roman Brigade duhova Džona Skalzija.

Pored novih izdanja, u okviru Stripomanije biće upriličena i veoma atraktivna tribina posvećena Dedpul stripu. Tribina će biti organizovana u sredu 26. decembra od 18 časova u Domu omladine Beograda, a na njoj će učešće uzeti  Dalibor Talajić, crtač stripa Dedpul satire Marvelov univerzum.

Čarobna knjiga je za ovu akciju pripremila i specijalni popust od 33% za ranije delove svih objavljenih serijala ili srodna izdanja, kako bi kolekcionari lakše mogli da kompletiraju svoje kolekcije.

Na kraju, treba spomenuti i da će tokom Stripomanije biti proglašen pobednik onlajn konkursa za najbolju ilustraciju Geralta od Rivije. Konkurs traje do ponoći 26. decembra, a propozicije možete pogledati ovde.

Stripomanija Čarobne knjige
Stripomanija Čarobne knjige