Stiven King kao tekstopisac na novom Aerosmitovom albumu?

Džek Daglas, dugogodišnji producent “Aerosmita”, otkrio je da je razmišljao da na novom albumu benda kao tekstopisca angažuje Stivena Kinga – javlja muzički elektronski magazin “Rizingerium”.

Daglas je članove sastava pokušao da uveri da je slavni američki pisac pravi izbor, budući da bi on Stivena Tajlera sigurno podstakao na pisanje novih pesama.

“Mislili su da sam lud kada sam im to rekao, no, dao sam im do znanja da sam ozbiljan. Stivenu niko ne treba da pomaže oko muzike, već je potreban neko ko će mu poslužiti kao inspiracija za pisanje stihova i muzike. Ne želim da to bude neki tip koji trenutno piše hitove”, izjavio je za časopis “Klasik Rok”, producent benda.

Iako se za sada ne zna hoće li Stiven King nešto “na brzaka” napisati i tako bar jednom pesmom upisati svoje ime na novom albumu “Aerosmita”, Tajler je odmah nakon bizarne nesreće u kojoj je završio sa nekoliko šavova na licu, kazao da je bend pri završetku snimanja pesama za novi diskografski rad koji se očekuje krajem ove godine.