“Čitalačka jesen” počinje danom fantastike

Škola bez nasiljaKnjižarski lanac Delfi organizuje akciju “Čitalačka jesen” koja počinje 19. a završava se 25. oktobra u novootvorenoj Delfi knjižari u SKC-u, nedelju dana pred početak 54. Međunarodnog sajma knjiga.

Tokom sedam dana koliko traje ova akcija, knjige će biti na popustu od 15 do 25 odsto, a kupce očekuju i vredni pokloni.

Ponedeljak: Dan fantastičnih bića iz mašte. Na popustu knjige iz oblasti SF-a, epske fantastike i horora.
Utorak: Dan putovanja. Na popustu putopisi i turistički vodiči.
Sreda: Dan filma. Na popustu filmovani romani.
Četvrtak: Dan savremene književnosti. Na popustu knjige savreme književnosti.
Petak: Dan domaćih autora. Na popustu knjige domaćih autora.
Subota: Dan dečjih knjiga. Na popustu knjige za decu.
Nedelja: Dan hitova. Na popustu bestseleri.

Uz svaku kupovinu kupce očekuju vredni pokloni: karte za pozorišta obezbedili su “Beogradsko dramsko pozorište”, “Duško Radović”, “Boško Buha” i “Pozorište na Terazijama”. Taramount film i Cinears poklanjaju karte za filmove “Ðavolja varoš”, “Edit i ja”, “Tamo i ovde”, “Braća Blum” i “Ljubavnice”. St. George poklanja: kape, šalove i rukavice. Sezampro: 10 hostinga paketa, 20 ADSL pretplata na dva meseca, 100 sit kartica od 330 dinara. Golden Rose poklanja senke za oči. Glum up poklanja novčanike, Mlekoprodukt pakete svojih proizvoda, Ooops – garderobu.

U ovoj akciji Delfi SKC će podeliti preko 1000 poklona. A broj poklona ograničen je svakog dana.

“Čitalačka jesen” je akcija humanitarnog karaktera i namenjena je prikupljanju sredstava za štampanje Priručnika za Unicefov program “Škola bez nasilja”.

Osim popusta i poklona, kupcima će od ponedeljka do petka knjige preporučivati Gorica Nešović, Ivan Zeljković, Jugoslav Pantelić, a 24. oktobra, knjige će potpisivati Toni Parsons.