NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII

Promocija zbirke novogodišnjih horor priča

Nešto diše u mojoj tortiNiz promocija dela domaće fantastike u novosadskoj knjižari “Serendipiti” nastavlja se predstavljanjem elektronske zbirke novogodišnjih priča “Nešto diše u mojoj torti”. Promocija će se održati u petak 28. decembra s početkom u 19 časova, a o knjizi će govoriti neki od autora čije su priče zastupljene u zbirci.

“Nešto diše u mojoj torti” donosi jedanaest priča devetoro autora, mahom iz Vojvodine. Literarne sastojke za ovu novogodišnju horor poslasticu pripremili su: Andrea Baskin, Boris Mišić, Goran Segedinac, Igor Ivanišević, Ivica Milarić, Milka Knežević Ivašković, Radoslav Slavnić, Saša Robnik i Stevan Šarčević.

Većina autora upoznala se preko članstva na forumima i portalima koji se bave žanrovskom prozom, a ubrzo se iz ovih poznanstava i druženja izrodila ideja za objavljivanje zajedničke zbirke. Teška situacija u srpskom izdavaštvu i finansijske poteškoće uticale su na to da se ova knjiga pojavi samo u elektronskom izdanju, dostupna za čitanje na PC-u, Android i sličnim platformama. Ipak, entuzijazam autora ne manjka i oni već sada planiraju nove zajedničke projekte, a zahvaljujući odličnom prijemu zbirke od strane čitalaca, najavljuju mogućnost njenog objavljivanja i u štampanom obliku.

Knjiga “Nešto diše u mojoj torti” može da se besplatno preuzme u raznim elektronskim formatima sa sledećih  adresa: http://bit.ly/RB2nZ1 (PDF), http://bit.ly/11CzjlG (EPUB), http://bit.ly/TOLDZH (MOBI).