Dejan Ognjanović - Poetika horora

Promocija studije ”Poetika horora” u Novom Sadu

Dejan Ognjanović - Poetika hororaPoetika horora” (Orfelin) dr Dejana Ognjanovića, prva studija na srpskom jeziku o nastanku i razvoju književnosti strave od 18. veka do današnjih dana, svoju premijernu promociju imaće u Novom Sadu u ponedeljak 01. decembra (19h), u knjižari “Bulevar Books” (Bulevar oslobođenja 60).

O knjizi će govoriti: Milenko Bodirogić, izdavač; prof. dr Žolt Lazar, jedan od recenzenata knjige, i dr Dejan Ognjanović, autor. Ulaz na promociju je slobodan.

Istog dana, Ognjanović će gostovati u jutarnjem programu radija B92 “Uzbudilnik” (oko 08:30), a tačno u podne, povodom objavljivanja knjige, biće održana i konferencija za štampu u Medija centru Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3/I).

Nakon novosadske promocije, “Poetika horora” će biti predstavljena ljubiteljima fantastike u Hrvatskoj. Najpre će 03. decembra biti promovisana u Zadru u okviru manifestacije “SF Week”, a 09. decembra u Puli o njoj će biti reči na književnoj večeri posvećenoj Ognjanovićevom autorskom radu.