APOKALIPSA JUČE, DANAS, SUTRA

Promocija “Apokalipse” na “Večerima Isidore Sekulić”

Vlasnik izdavačke kuće Paladin, Goran Skrobonja, je na forumu sajta Art-Anima obznanio da će premijerno predstavljanje antologije slipstrim proze “Apokalipsa juče, danas, sutra” biti održano 26. maja 2011. godine u Skupštini opštine Savski Venac.

Predstavljanje će biti upriličeno u okviru književnog programa “Večeri Isidore Sekulić” a o antologiji će govoriti priređivač Goran Skrobonja i poznata književnica Laura Barna. Njima će se pridružiti i autori priča zastupljenih u knjizi, koji će čitati kratke odlomke iz svojih dela.

“Apokalipsa juče, danas, sutra” je treća tematska antologija priča domaćih autora fantastike, koju je objavila izdavačka kuća Paladin. Nakon antologija priča o televiziji “Beli šum” (2009) i antologije priča o urbanim legendama “Istinite laži” (2010), “Apokalipsa” na 666 strana donosi 25 priča koje obrađuju temu kraja sveta kakvog poznajemo.

Pored najznačajnijih domaćih autora žanra, u knjizi su zastupljeni i poznati glavnotokovski pisci Aleksandar Gatalica i Đorđe Pisarev.