Predstavljanje grupe Photon Tide u Guerilla Pub-u

Podelite sadržaj:

Photon TideU četvrtak 19. avgusta 2010. godine  sa početkom u 19 časova  u bašti Guerilla Pub-a (Makedonska 28, Beograd) održaće se tribina posvećena predstavljanju organizacije za popularizaciju nauke i naučne fantastike Photon Tide iz Novog Sada.

O grupi Photon Tide, njenim dosadašnjim i budućim aktivnostima govoriće njen predsednik Relja Trajković, veb dizajner Aleksandar Cocek, pisac Ivica Milarić i ilustrator i strip crtač Ivan Zorkić. Tribinu će voditi vlasnik i urednik sajta za promociju fantastične književnosti Art-Anima, Dragoljub Igrošanac.

Photon Tide je grupa građana posvećena popularizaciji naučne fantastike i nauke. Kroz autorske radove koji sežu od književnosti, preko ilustracija, stripa, kratkih filmova i animacija, pa sve do kompjuterskih igara, članovi Photon Tide grupe uvek su cenili i razvijali kreativnost kao ključni činilac kroz koji nastaje umetnost u kojoj svi uživamo.

Laku noć, Punpune

Na jednočasovnoj tribini, članovi grupe predstaviće ukratko svoje radove, opisati saradnju i pokušati dublje da zađu u fenomen koji nazivamo kreativnost.

Ovo je još jedno u nizu dešavanja vezanih za promociju srpske fantastičke scene, koju u Guerilla Pub-u ovog leta organizuje sajt Art-Anima.com.