Praznici s prijateljima u knjižari “Beopolis”

Knjižara BeopolisDrugu godinu zaredom knjižara Beopolis organizuje novogodišnji program “Praznici sa prijateljima”, prilika da se u jednom prostoru u neposrednom kontaktu sretnu izdavači i autori sa posetiocima knjižare. I ovom prilikom u knjižari Beopolis predstavljena su izdanja manjih, nekomercijalnih i nezavisnih izdavača – javljaju “E-novine”.

Ove godine početak programa “Praznici sa prijateljima” poklapa se i sa 13. rođendanom knjižare “Beopolis” tako da će posetioci knjižare osim poklona u vidu popusta od 10 do 30 odsto na preko 3500 naslova više od 35 izdavačkih kuća imati i dodatni poklon da im u izboru knjiga deset dana zaredom pomažu brojni gosti knjižare Beopolis: pisci, strip autori, urednici izdavačkih kuća, novinari, muzičari, profesori univerziteta.

Ovogodišnji program “Praznici sa prijateljima” u knjižari “Beopolis”, sa tematom “Strip; teorija” otvara se u ponedeljak 17. decembra u 18 sati promocijom stripa „Betmen, godina prva“ u izdanju izdavačke kuće “Phoenix press”. Iako će ovoga puta malo više pažnje biti posvećeno stripovima i izdanjima iz oblasti društvene teorije, humanistike, filozofije, neće biti zapostavljena ni izdanja iz drugih oblasti, knjige za decu, kvalitetna beletristika, naučna fantastika, poezija.

O stripovima i knjigama “Fedona”, “Komika”, “Booke”, “Fabrike knjiga”, “Rendea”, “System comicsa”, “Geopoetike”, “Logosa”, “Paladina”, “Elektrike” iz Pančeva, “Omnibusa” i mnogih drugih izdavača do 31. decembra razgovaraće i preporučivati ih između ostalih i Igor Štiks, Daniel Kovač, Goran Skrobonja, Zograf, Radina Vučetić, Ivan Milenković, Vladimir Todorović, Tijana Spasić, Raša Kominac i drugi prijatelji i saradnici knjižare “Beopolis”.

Program i satnicu gostovanja možete videti ovde.