Portalibrisovi pisci fantastike

Portalibrisovi pisci fantastike na Sajmu knjiga u Nišu

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Nišu, koji se održava od 23. do 29. novembra, biće upriličena promocija pisaca fantastike, čija su literarna ostvarenja objavljena u izdanju Portalibrisa.

Knjige iz ove beogradske izdavačke kuće, prodavaće se na štandu Niškog kulturnog centra, a Miloš Petković autor trilogije „Perunov hroničar“ i pisac romana „Tajna stare vodenice“, biće stalni gost tog štanda.

U subotu 28. novembra od 17 časova pridružiće mu se Aleksandar Tešić (autor trilogije „Kosingas“, trilogije o Milošu Obiliću i nedavno objavljenog SF romana „2084“), Nebojša Petković koji će predstaviti drugi deo svoje epske trilogije „Poslednji grad“, kao i Ivan Drajzl autor avanturističkog romana „Vinča, znamenje bogova“.

Pisci će se družiti sa čitaocima, potpisivati knjige, a izdavač najavljuje dolazak specijalnih gostiju, kao i razna iznenađenja za sve posetioce štanda.

Pored knjga,  ljubitelji prošlosti i mitologije, na štandu NKC-a moći će da nabave ukrase umetničke radionice ROD inspirisane slovenskim panteonom.