Pisac Milisav Popović pokrenuo sajt posvećen prozi i profilisanju

Zvanično je počeo rad sajta poznatog crnogorskog pisca fantastike, profiličara i kolumniste lista „Dan“, Milisava S. Popovića.

Na adresi www.milisav.me posetioci će biti u prilici da se bliže upoznaju sa Popovićevim radom i da besplatno koriste ponuđeni sadržaj koji je razvrstan u nekoliko aktivnih rubrika.

U segmentu „Priča“ biće objavljivane najbolje i aktuelne novele. Kroz rubriku „Profilisanje“ publika će biti u prilici da se bliže upozna sa ovom plemenitom veštinom, kao i da sazna o mogućnostima izrade individualnih profila. Dok će se u sekciji „Vijesti“ nalaziti sve bitne informacije koje prate književne večeri, nova izdanja, stručne informacije i događaje koji imaju širi značaj.

Sajt www.milisav.me simbolično je započeo sa radom uz priču „Panj“ koja je proglašena za jednu od najboljih novela Evrope, objavljena u posebnom izdanju britanske izdavačke kuće „Booker“ i tako postala deo kulturne baštine od posebnog značaja za literarno stvaralaštvo.

Podsećanja radi, Milisav Popović je autor dva bestselera „Zaboravljena gora“ i „Pred buđenje“. Dobitnik je brojnih nagrada za prozno stvaralaštvo. Regionu uglavnom poznat kao najčitaniji kolumnista Crne Gore, pišući za podgorički dnevni list „Dan“.

Na sajtu „Art-Anima“ objavljena su Popovićeva dela: „Gilzviti“, „Teodorino pismo“ i „Zmajev pršljen“.

Sajt Milisava S. Popovića
Sajt Milisava S. Popovića, milisav.me, pored proznog sadržaja nudi i uvod u veštinu profilisanja