Instrumenti smrti - Kasandra Kler

Objavljen završni deo serijala ”Instrumenti smrti” Kasandre Kler

„Grad nebeske vatre“, poslednji, šesti nastavak fantastičnog serijala „Instrumenti smrti“ Kasandre Kler, juče je premijerno predstavljen domaćim čitaocima na štandu Čarobne knjige u Areni Beogradskog sajma.

U vrtoglavoj i dugo očekivanoj završnici serijala „Instrumenti smrti“, Sebastijan Morgenstern je na potezu: on sistematski okreće Senolovce jedne protiv drugih. Držeći Smrtonosni pehar, on preobražava Senolovce u bića iz noćnih mora, rastura porodice i razdvaja ljubavnike, dok njegova Mračna armija neprestano raste.

Primorani na rat, Senolovci se povlače u Idris – ali čak ni čuvene demonske kule Alikantea ne mogu zadržati Sebastijana, koga na ovom svetu ništa ne može zaustaviti.

Više od trideset pet miliona knjiga Kasandre Kler u prodaji je širom sveta, a njena dela su prevedene na više od trideset pet jezika.

Prema njenom prvom romanu „Grad kostiju“ snimljen je film koji je premijeru doživeo 2013. godine. Producentska kuća Constantin Films, odustala je od ekranizacije nastavka „Grad pepela“, ali je otkupila prava za snimanje TV serije prema serijalu „Instrumenti smrti“ čija se prva epizoda očekuje početkom naredne godine.